Prettig strips lezen

Na veel links te hebben gegeven naar gratis strips online is het nu tijd om ook eens te kijken naar de zogenaamde gratis Comic Readers zodat je deze strips op een prettige comfortabele manier kunt lezen op je PC of tablet.

ComicRack: Als je een fan bent van getekende lectuur zou ik zeker deze gratis reader eens proberen. Je kunt je strips prima organiseren in de krachtige bibliotheek. Je kunt bepalen of je een pagina schermgroot wilt of toch liever als 2 pagina’s naast elkaar. Je kunt zelfs de kleuren en de scherpte wijzigen van de pagina’s. Verder heeft de ComicRack een prettige inzoomfunctie waarmee je nog gedetailleerder je strips kunt lezen. Deze reader ondersteunt de volgende formaten: PDF, ZIP, RAR, CBZ, 7z, TAR en WebComic.Behalve voor je PC is deze reader ook beschikbaar voor Android en Ipad!

Interesse? Download dan hier deze reader

ComicRack

CDisplay 1.8: Deze reader is eenvoudig in het gebruik. Het is niet nodig om bestanden eerst te converteren want dat doet deze Reader snel en goed voor je. Je kunt je strips aanpassen en de resultaten opslaan, de grootte van de afbeeldingen aanpassen, het scherm verkleinen of vergroten en 1 pagina bekijken of 2 pagina’s tegelijk bekijken. Ondanks dat de maker van deze reader niet meer leeft zijn er nog steeds updates beschikbaar en is deze reader een van de beste in zijn soort. Kortom lees je oude strips in een nieuw jasje!

Klik hier om CDisplay gratis te downloaden

cdisplayex_windows

Dan nog een Reader speciaal voor de Manga liefhebbers:

Ddopp Manga: Deze reader is alleen geschikt voor Androïd telefoons en tablets en beschikbaar in de Engelse, Duitse, Chinese en Franse taal. Eenvoudig in het gebruik en laad afbeeldingen zeer snel. Verder kun je je strips handig indelen per categorie en opslaan waar je gebleven bent zodat je op een ander tijdstip snel het lezen van een bepaalde strip kunt vervolgen.

Kijk voor meer info op deze pagina

ddopp-manga-36-b-512x250

Advertenties

Een gedachte over “Prettig strips lezen

  1. Super hoor weer die nieuwe strips erbij.Heel goed gevonden En ook prettig om te lezen als je ze gedownload hebt.ga zo door boekenland bedankt namens velen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s