Gratis Lees dit boek app

Zoveel boeken die je graag wilt lezen maar je hebt daar maar beperkt de tijd voor. Dan wil je toch uit het grote aanbod snel kunnen beslissen? Daar is nu wat op gevonden door 21 uitgeverijen uit Nederland en uit Belgie. Zij hebben deze gratis Lees dit boek-app  op de markt gebracht voor de Iphone en de Ipad. Je kunt daar wekelijks de mooiste en nieuwste uitgaves van boeken bekijken en het bijzondere is dat soms het boek nog niet eens verschenen is.

Je krijgt na het kiezen van een titel de gelegenheid om het boek alvast te verkennen. Van alle boeken zul je alvast 1 of soms zelfs 2 hoofdstukken kunnen lezen. De boeken komen wekelijks per vier stuks in een carroussel van totaal 24 titels voorbij en tijdens de introductie zijn de e-boeken met korting verkrijgbaar in de Ibookstore!

De deelnemende uitgeverijen zijn: A.W. Bruna Uitgevers, De Arbeiderspers, Athenaeum, Balans, De Bezige Bij, Cargo, Lev., Nijgh & Van Ditmar, Oog & Blik, Orlando, Q, Querido, Signatuur, Thomas Rap, VIP, Zwarte Beertjes en uit België zijn de volgende uitgeverijen vertegenwoordigd: De Bezige Bij Antwerpen, Lido, Ludion, Manteau, Standaard.

Als je deze app download mag je een week lang gratis een boek lezen en als de app de 25.000 downloads heeft gehaald mag iedereen ook nog eens een 2e boek lezen, dus hoe meer downloads hoe meer leesplezier! Misschien ook een tip voor je familie, vrienden etc.

Download hier de Lees dit boek app!

lees dit boek app