Dure tijden

Het zijn, zoals de titel van dit blog al zegt, dure tijden, en dat merken we allemaal in onze portemonnee. Alles wordt rap duurder en we kijken nog beter uit waaraan we ons geld uitgeven. Gelukkig zijn er op internet, als je goed zoekt, ook nog veel gratis dingen te vinden zoals bijvoorbeeld een goed E-book, wat je ontspanning geeft en bovendien geen cent kost. Ik heb er mijn missie van gemaakt om voor jou, de lezer, de leukste, spannendste en interessantste E-books te verzamelen van internet die helemaal gratis zijn of slechts 1 euro kosten. In mijn menu vind je meer dan 200 artikelen met honderden (soms bijna) gratis E-books, strips en luisterboeken die ik, in de afgelopen 10 jaar dat Boekenland bestaat, verzameld heb. Ook nu de avonden weer langer zijn geworden heb ik weer wat leuke tips en E-books voor jullie gevonden op het wereldwijde web:

Laat ons zielen opgraven – Marc kerkhofs & Mili van Veegh:

Paulus, kortweg Pol, onlangs weduwnaar geworden, sluit zich op in zijn huis. Zijn bemoeizieke buren Nick en Jennie willen weten wat er aan de hand is. Gaandeweg komen de verhoudingen tussen deze mensen bloot te liggen en zien we dat het ogenschijnlijk harmonieuze huwelijk van Paulus zijn ziel begroef. In een koortsachtig delirium zoekt Pol bevrijding en ontmoet daarbij de meest buitenissige karakters …

Klik op de afbeelding of op de link hierboven om dit gratis E-book te downloaden in verschillende formaten.

Momentopname – Hubert Landmeter:

Tim Beeks beleeft de dag van zijn leven. Hij is compagnon gemaakt in het bedrijf. Hij is gelukkig getrouwd en heeft de schattigste dochter die een vader zich kan wensen. Als hij het grote nieuws deelt met zijn gezin, heeft zijn vrouw Lucy een nog grotere verrassing. Het kan niet op. Hij heeft zelfs een dreigend lot afgewend. Alles gaat voor de wind. Maar het lot heeft altijd het laatste woord.

Download deze thriller gratis door op de link of op de afbeelding te klikken.

Algemene Geschiedenis der Nederlanden

Dit is een zeer omvangrijk E-book (560 pagina’s) over de geschiedenis van Nederland vanaf de Middeleeuwen tot het jaar 1980. Download het gratis via bovenstaande link!

Luna uit China – Martijn Herrman:

Luna uit China is een 18-jarig Chinees meisje met een lichte huid, ronde ogen en lang, bijna-zwart haar. Een vader heeft ze niet, die rotzak is teruggegaan naar Nederland toen ze 5 jaar was. Als haar leven op de rails lijkt, duikt iemand op met nieuws over haar vader. Die is dood en er is een erfenis. Ze hoeft er alleen maar voor naar Nederland te komen…

Wat volgt is een spannende, soms bizarre speurtocht door het land en leven van haar vader. Een nieuwe wereld vol nieuwe mogelijkheden, ontmoetingen en ontdekkingen brengt al Luna’s waarheden onherroepelijk aan het wankelen. Langzaam maar zeker ontrafelt ze wat al die tijd voor haar verborgen was.

Klik op de link of op de afbeelding voor dit gratis E-book.

Donald Duck:

Lees honderden Donald Ducks gratis. Een must voor de echte fan! Klik op onderstaande afbeelding en daarna alleen op de Donald Ducks waar een afbeelding van is geplaatst!

Ik wens jullie veel lees-en kijkplezier. Volgende keer weer meer!

Een gedachte over “Dure tijden

  1. Wat een leuk artikel! Ik wist helemaal niet dat er oude Donald Duck nummers op archive.org stonden. Wie weet welke oude gratis strips er nog meer straat!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.